6932916439 Ανδρούτσου 5, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη antoniou.x@hotmail.gr
hero image


Tehnikon Group
Αντωνίου Χρήστος - Συντηρήσεις Φυσικού Αερίου - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκαταστάσεις Αντλιών Θερμότητας - Υδραυλικές & Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων & Καταστημάτων - Θεσσαλονίκη

 

Η Tehnikon Group, μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005 από τον Αντωνίου Χρήστο και έχει την έδρα της στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί πρωτοπόρο πάνω στις υπηρεσίες συντήρησης και εγκαταστάσεων. Η εταιρεία εξειδικεύεται σε πολλούς τομείς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιώτες, επαγγελματίες, μηχανολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς και εργολάβους.

 

Υπηρεσίες:

  • Συντηρήσεις - Βλάβες Λεβήτων Φυσικού Αερίου: Η Tehnikon Group διακρίνεται για την τεχνογνωσία της στον τομέα των συντηρήσεων και επισκευών λεβήτων φυσικού αερίου. Οι τεχνικοί της εταιρείας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι για να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη.
  • Εγκαταστάσεις Θέρμανσης και Αντλιών Θερμότητας: Η Tehnikon Group παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης και αντλιών θερμότητας, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και οικονομική λειτουργία.
  • Υδραυλικές - Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις: Με εξειδίκευση στις υδραυλικές και αποχετευτικές εγκαταστάσεις, η εταιρεία εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία των συστημάτων υδραυλικής και αποχετεύσεων.
  • Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων - Καταστημάτων: Η Tehnikon Group αναλαμβάνει ανακαινίσεις διαμερισμάτων και καταστημάτων με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας στους πελάτες της μια ανανεωμένη και λειτουργική χώρα.
  • Κάλυψη και Πελατεία: Ενώ η εταιρεία μας εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, η δραστηριοποίησή μας επεκτείνεται σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, καλύπτοντας περιοχές αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Επικοινωνούμε άμεσα με ιδιώτες, επαγγελματίες, μηχανολόγους μηχανικούς και εργολάβους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη. Με την εξαιρετική μας γνώση του αντικειμένου, εξασφαλίζουμε τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα σε κάθε εργασία.
 

Αξίες: Στη Tehnikon Group, εκτιμούμε τη σημασία της αξιοπιστίας, της επαγγελματικής δεοντολογίας και της εξυπηρέτησης πελατών. Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να παραμένουμε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνολογίες και προδιαγραφές.

Σε κάθε στάδιο της εργασίας μας, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών μας. Οι ανταγωνιστικές μας τιμές και η δέσμευσή μας στην ποιότητα καθιστούν τη Tehnikon Group την ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε έργο σχετικό με τους τομείς μας δραστηριότητας.

Στην Tehnikon Group, προσφέρουμε περισσότερα από απλές υπηρεσίες. Δημιουργούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, καθιστώντας την εμπειρία συνεργασίας μαζί μας απολαυστική και αποτελεσματική.

Εάν αναζητάτε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς της συντήρησης, των εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων, η Tehnikon Group είναι ο σίγουρος σύμμαχός σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα καλύψουν κάθε απαίτηση.