6932916439 Ανδρούτσου 5, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη antoniou.x@hotmail.gr
hero image


Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων & Καταστημάτων
Tehnikon Group Αντωνίου Χρήστος - Συντηρήσεις Φυσικού Αερίου - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης & Αντλιών Θερμότητας - Υδραυλικές & Αποχετευτικές εγκαταστάσεις - Θεσσαλονίκη
 

 

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ο Αντωνίου Χρήστος ιδρύει και διαχειρίζεται με πάθος την Tehnikon Group, μια εταιρεία αφοσιωμένη στις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και καταστημάτων με ειδίκευση στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τις αποχετεύσεις, τις εγκαταστάσεις θέρμανσης και πολλά άλλα. Με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών και εξειδικευμένων επαγγελματιών, η Tehnikon Group είναι η αξιόπιστη επιλογή σας για κάθε ανακαίνιση που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα των υδραυλικών και των εγκαταστάσεων.

Υπηρεσίες Ανακαίνισης:

  • Υδραυλικές Εγκαταστάσεις: Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση υδραυλικών συστημάτων με ακρίβεια και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας απροβλημάτιστη λειτουργία και αντοχή στον χρόνο.
  • Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις: Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν την αναβάθμιση και τη συντήρηση των αποχετευτικών συστημάτων, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων.
  • Εγκαταστάσεις Θέρμανσης: Με βάση τις σύγχρονες τεχνολογίες, παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης, εξασφαλίζοντας συνδυασμό απόδοσης και ενεργειακής απόδοσης.
  • Καταστήματα και Διαμερίσματα: Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη ανακαίνιση καταστημάτων και διαμερισμάτων, ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες και τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του design.
 

Συνέπεια και Εξυπηρέτηση: Στη Tehnikon Group, προσφέρουμε υπηρεσίες ανακαίνισης με συνέπεια και εξυπηρέτηση. Κάθε έργο υποβάλλεται σε προσεκτικό έλεγχο ποιότητας, ενώ η επικοινωνία με τον πελάτη είναι στο επίκεντρο της προσέγγισής μας.

Καινοτομία και Εξειδίκευση: Με στόχο την καινοτομία και την εξειδίκευση, η Tehnikon Group παρέχει λύσεις ανακαίνισης που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, ενσωματώνοντας τεχνολογία και σχεδιασμό με επιδεξιότητα.

Εάν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο εταίρο στον χώρο των ανακαινίσεων, η Tehnikon Group είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σας με επαγγελματισμό και εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας και να δημιουργήσουμε μαζί τον ιδανικό χώρο για εσάς.