6932916439 Ανδρούτσου 5, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη antoniou.x@hotmail.gr
hero image


Συντηρήσεις & Βλάβες Λεβήτων Φυσικού Αερίου
Tehnikon Group Αντωνίου Χρήστος - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκαταστάσεις Αντλιών Θερμότητας - Υδραυλικές & Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων & Καταστημάτων - Θεσσαλονίκη
 

 

Η Tehnikon Group, αποτελεί τον αξιόπιστο σύμμαχο για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής λεβήτων φυσικού αερίου. Με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως η προτιμημένη επιλογή στη Βόρεια Ελλάδα για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας σε θέματα θέρμανσης και λειτουργίας των συστημάτων φυσικού αερίου.

Υπηρεσίες:

  • Συντηρήσεις και Επισκευές Λεβήτων: Η Tehnikon Group ειδικεύεται στην επισταμένη συντήρηση και την άμεση αντιμετώπιση βλαβών σε λέβητες φυσικού αερίου. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας παρέχουν υπηρεσίες που εγγυώνται την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματός σας.
  • Εξειδικευμένο Προσωπικό: Οι μηχανικοί μας διαθέτουν υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στον χώρο της θέρμανσης και των συστημάτων φυσικού αερίου. Η συνεχής εκπαίδευσή τους εξασφαλίζει ότι είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και τις προδιαγραφές.

Αξίες και Δεσμεύσεις:

Στη Tehnikon Group, η ασφάλεια και η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκονται στο επίκεντρο των αξιών μας. Κατανοούμε τη σημασία ενός αξιόπιστου συστήματος θέρμανσης, και γι' αυτό αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

 

Η Tehnikon Group προσφέρει όχι μόνο υπηρεσίες, αλλά και εταίρισμο με εκείνους που εμπιστεύονται τη φροντίδα των συστημάτων τους σε εμάς. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα, η άριστη εξυπηρέτηση και η ανταγωνιστική μας προσέγγιση καθιστούν τη Tehnikon Group την ιδανική επιλογή για κάθε πρόβλημα στον τομέα της θέρμανσης και των λεβήτων φυσικού αερίου.

Εάν αναζητάτε αξιόπιστη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για το σύστημα θέρμανσης σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που θα καλύψουν κάθε απαίτηση.