6932916439 Ανδρούτσου 5, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη antoniou.x@hotmail.gr
hero image


Εγκαταστάσεις Θέρμανσης & Αντλιών Θερμότητας
Tehnikon Group Αντωνίου Χρήστος - Συντηρήσεις Φυσικού Αερίου - Υδραυλικές & Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων & Καταστημάτων - Θεσσαλονίκη
 

 

Η Tehnikon Group, καθιερώνεται ως η προτιμημένη επιλογή στη Θεσσαλονίκη για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκαταστάσεων θέρμανσης και αντλιών θερμότητας. Με πείρα που ξεπερνά τα δεκαπέντε έτη στον χώρο, η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις αναγκές των πελατών της με εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της σύγχρονης θέρμανσης και ενεργειακής απόδοσης.

Υπηρεσίες:

  • Εγκαταστάσεις Θέρμανσης: Η Tehnikon Group παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας διασφαλίζουν την αποτελεσματική και οικονομική λειτουργία του συστήματος θέρμανσης.
  • Εγκαταστάσεις Αντλιών Θερμότητας: Ως πρωτοπόροι στην τεχνολογία των αντλιών θερμότητας, η Tehnikon Group προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης που επιτρέπουν την αποδοτική και περιβαλλοντικά φιλική χρήση αυτών των σύγχρονων συστημάτων.

Εξειδικευμένο Προσωπικό: Το εξειδικευμένο προσωπικό της Tehnikon Group αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας μας. Οι μηχανικοί και τεχνίτες μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Η συνεχής εκπαίδευσή τους εξασφαλίζει ότι είναι ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και τις προδιαγραφές.

 

Δεσμεύσεις:

Στη Tehnikon Group, η ποιότητα, η αξιοπιστία και η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι οι αρχές που καθοδηγούν τη δράση μας. Κατανοούμε την σημασία της αποδοτικής θέρμανσης και της ενεργειακής απόδοσης στη σύγχρονη κοινωνία και προσφέρουμε λύσεις που συνδυάζουν την τεχνογνωσία μας με την καινοτομία.

Η Tehnikon Group είναι πεπεισμένη ότι οι εγκαταστάσεις θέρμανσης και αντλιών θερμότητας πρέπει να ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες κάθε πελάτη. Εάν αναζητάτε αξιόπιστες, αποδοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.